Mesin Trek Star Trek, Meningkatkan Permainan ke Tahap Lain

Star Trek adalah siri yang telah ditayangkan di televisyen sejak kecil. Sebenarnya, ia adalah salah satu rancangan kegemaran saya. Saya tahu saya tidak bersendirian dengan perasaan seperti itu. Star Trek telah menjadi persembahan popular selama lebih dari 40 tahun. WMS Gaming Industries melancarkan Star Trek Slot Machine tahun lalu yang dilesenkan di bawah CBS Studios.

Peranti permainan ini telah mentakrifkan semula apa itu slot. Anda tidak akan percaya bahawa ini adalah mesin slot semasa anda pertama kali melihatnya. Permainan ini sama sekali berbeza. Ia serupa dengan mesin slot tradisional kerana ia bertujuan untuk menang dengan memadankan simbol. Walau bagaimanapun, mesin slot Star Trek lebih interaktif dan bermain lebih seperti permainan video mega888.

Anda mesti membuat nama pengguna terlebih dahulu. Kemudian, pilih watak yang anda mahu menjadi pemain anda. Terdapat banyak watak untuk dipilih, termasuk Kapten Kirk dan Hikaru Sulu serta Uhura, Scotty dan Doktor McCoy. Permainan yang boleh anda pilih berdasarkan episod paling popular dari siri TV seperti “Trek Through Time”, “Bread and Circuses”, “The Trouble with Tribbles”, dan “Explore the New World”. Setiap permainan mempunyai tahap skrin dan bonus sendiri. Ada yang unik, sementara yang lain sama untuk semua.

Selain itu, setiap permainan mempunyai slot video 25 baris. Anda boleh bermain beberapa mesin slot dengan harga 1-50 sen setiap kredit. Sebagai pilihan, anda boleh mempertaruhkan 10 kredit tambahan untuk memenuhi syarat untuk mendapat bonus “Win Warp”. Anda harus perhatikan bahawa setiap permainan mempunyai ciri bonus yang berbeza. Ia diaktifkan oleh pelbagai simbol permainan. Anda akan diminta untuk memilih antara dua ciri bonus setelah anda mengaktifkannya: pilih objek atau giliran bebas. Terdapat 3 tahap jackpot progresif dalam setiap permainan. Sekiranya anda mendapat simbol jackpot 3, 4, atau 5, anda boleh menang.

Juga, walaupun terdapat beberapa permainan yang tersedia, permainan “Explore New World” hanya dapat dimainkan oleh pemain baru. Anda mesti memperoleh pingat agar dapat maju ke perlawanan seterusnya. Pingat yang anda peroleh akan membolehkan anda membuka kunci permainan lain. Inilah yang saya maksudkan apabila dikatakan ia lebih mirip permainan daripada mesin slot kasino. Anda boleh merasakan sedikit arked. Setiap kali anda memasuki skrin bonus dan memukul satu ciri khas, anda akan mendapat Pingat. Setiap permainan akan memberi anda petunjuk tentang jumlah pingat yang diperlukan untuk maju ke tahap seterusnya. Teknologi Adaptive WMS Gaming Industries menjadikan slot Star Trek lebih canggih dan inovatif. Teknologi ini membolehkan anda menyimpan pencapaian dan mengumpulkan pingat yang pernah dimenangi sebelumnya. Ini juga menghilangkan keperluan untuk memulakan setiap kali anda bermain. Permainan ini mempunyai semua ciri baru dan popular kerana pengaruh siri TVnya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *