Nama Panggilan untuk Pergerakan Permulaan di Texas Hold’Em, Aspek 2 – Palms Tidak Berpasangan

Di dalam artikel terakhir kami, kami melihat nama samaran untuk semua pasangan poket yang mungkin anda terima ketika bermain Texas maintain’Em. Kami sekarang akan meneruskan penampilan kami dengan nama samaran ini dengan menganalisis beberapa tajuk khas langsung tanpa pasangan yang dilampirkan pada mereka.

Ace-King: Slick besar-besaran, Anna Kournikova (kelihatan bagus, jarang menang), senapang mesin (ak 47), “Walking Back to Houston” (yang akan dikreditkan untuk petikan selanjutnya dari legenda poker TJ Cloutier: “Saya dapat melihat anda belajar bermain dengan di Houston. Pemain Houston ini boleh datang ke Dallas dan bermain AceKing itu http://www.mega888mw.com/, tetapi mereka akan selalu berakhir dengan sepasang ace. Inilah sebab mengapa kami meramalkan bahawa tangan akan berjalan kembali ke Houston. ‘”)

Ace-Jack: Blackjack (untuk alasan yang jelas)

Ace-Ten: A-Team, ” Johnny Moss

Raja Ratu sesuai: Perkahwinan Diraja

Offsuit King Queen: Perkahwinan Campuran

King-Jack: Kojak

K-9: Tangan Canine ini (K-9 = Canine)

K-3: Ketam Raja

Queen-Jack: Maverick (lagu tema untuk siri tv lamanya memperjelas watak nama sebagai “livin ‘off Queens and Jacks”)

Queen-Ten: Qtip, Varkonyi (dikenali sebagai selepas pemenang World World of Poker Main Event Robert Varkonyi)

Queen-Three: Bay Area Waiter (ratu yang mempunyai trey)

Jack Ten: Cloutier (lakonan judul poker T.J. Cloutier yang hebat)

Jack-Eight: Jeffrey Dahmer (Ate Jack)

Jack-Four: Basikal rata (Untuk apa jack?))

Sepuluh-Lima: Lima dan Dime

Ten-Four: Over and Out, Buddy Cemerlang (melakukan kod radio CB)

Sembilan-Enam: makan malam untuk 2 orang (Masukkan nombor tepat dengan cara yang lain. Sekiranya anda masih keliru, kemudian menjalin hubungan bersama ibu bapa anda.)

Nine-Five: Dolly Parton (dalam lagu dan juga filem Nine to 5)

Sembilan-Empat: Gold Rush, San Francisco (Sekali Lagi, Tetapkan nombor dengan cara yang lain)

Tujuh-Enam: Philadelphia, Union Oil, Trombones

Seven-Five: Heinz, Ketch Up (kerana jenis Heinz’s Fifty Seven)

Tujuh-Tiga: Hachem (Inilah koleksi tangan 2005 Pemenang Acara Utama Poker World Joe Joe Hachem memegang tangan akhir kejuaraan. Dia menjatuhkan langsung.)

Offsuit Seven-Deuce: The Hammer (Tangan permulaan terburuk di Texas Hold’Em, terlepas dari apa yang akan diberitahu oleh beberapa penulis poker dalam talian yang lain.)

Seven-Deuce berpuas hati: Velvet Hammer

Five-Four: Colt 45, Moneymaker (dipanggil juara World Set of Poker Main Event 2003 Chris Moneymaker. Ini benar-benar tangan yang dipegangnya ke tangan terakhir dari acara yang paling penting.)

Pada masa ini anda mungkin menyedari bahawa Doyle Brunson tidak memiliki satu, namun dua jari memanggilnya. Terdapat sebab-sebab ini. Sebagai permulaan, dia adalah Doyle Brunson, jadi siapa kita untuk menegaskan? Ke-2, Ten-Deuce terkenal sebagai Texas Dolly kerana dia memenangi 2 koleksi World Poker event berturut-turut bersama dengan tangan yang tepat ini. Ace-Queen, ” di sisi lain, dipanggil setelah dia adalah tangannya yang paling disukai, juga dia sudah lama membiarkannya diketahui bahawa dia merasakan bahawa tangan itu hanya masalah.

Oleh itu, sekarang anda mengenali hampir semua nama samaran yang berkaitan dengan dua kad Texas Keep’Em saya yang mula-mula. Anda mungkin dapat menghasilkan sendiri! Oleh itu, keluar, tekan meja dan hantarkan tukul pada bahagian Dolly jika anda berpeluang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *